CX Series. El relevo de la serie C

Imagen promocional pianos de cola YAMAHA CX Series

Nova sèrie CX de pianos de cua

Hamamatsu, Japó – El 12 d’octubre de 2012, Yamaha llança al mercat a nivell mundial la Sèrie CX, pianos de cua, que prenen el relleu de la veterana sèrie C reconeguda mundialment per la seva qualitat.

La sèrie CX inclou sis models que van des del C1X de 1,61 m al C7X de 2,27 m, una gamma en la qual tant estudiants com artistes avançats trobaran el model de la mida adequada a les seves necessitats. Els instruments d’aquesta nova sèrie es caracteritzen per la seva brillantor i caràcter, hereus dels avenços tècnics desenvolupats per a la construcció del nostre gran cua de concert CFX.

La sèrie CX. Nascuda per la història.

L’any 2012 es celebra el 125 Aniversari de Yamaha, fundada sota la direcció de Torakusu Yamaha el 1887. Així mateix, es compleixen 110 anys des de que Yamaha va començar a fabricar pianos de cua.Des de llavors, a la fàbrica de pianos de Kakegawa al Japó, combina els avantatges de l’ús de les més modernes tecnologies amb l’experiència artesana de 125 anys fabricant instruments musicals.

Yamaha lidera un constant esforç d’investigació i desenvolupament encaminat a la creació de pianos que no són només instruments mecànicament perfectes, sinó també instruments d’una qualitat sonora superior.La nova sèrie CX substitueix la prestigiosa sèrie C, creada el 1967, fa 45 anys. Yamaha ha aprofitat la tecnologia desenvolupada per crear la sèrie artesanal CF (llançada al mercat el 2010) i aquests models incorporen a més l’experiència i el coneixement acumulats per Yamaha durant tots aquests anys.

La Sèrie CX suposa una revolució no només estètica i visual, sinó tecnològica i constructiva pel que fa a estructura, cordes i martells, és a dir, tots els elements que formen el so del piano.

Un piano Líric

Els sons dels CX es projecten amb lirisme des de tot el cos del piano. Això se li suma la seva inigualable capacitat de produir tota una gamma de matisos musicals, el que fa que dels pianos de la sèrie CX tinguin una extraordinària expressivitat.

més informació sobre la sèrie >